Stránky

pondělí 8. července 2013

Ostré zoubky, štěněcí roztomilost a mokré packy

Další den za námi. Artík testuje zuby na všem, co se dá. Získal si celé naše sídliště a pejskaři nějak podezřele často venčí kolem našeho domu. Ale možná si to jenom namlouvám, protože teď chodím mnohem víc ven, než dříve.


Seznámili jsme Artushe s naší Jessy. Seznámení to bylo opravdu veselé. Devítiletá dáma ožila a točila se okolo prcka jako za mlada. Chudák Art z toho byl trochu v šoku. Když se druhý den karty otočily a náš setřík běhal kolem jezevčice, madam se to nelíbilo a několika okřiknutími jej postavila do latě.


Denně cvičíme chůzi u nohy a jsme v tom opravdu dobří. Jestli jde o náhodu nebo výsledky tří denní tvrdé práce uvidíme v následujících dnech. Každopádně Art konečně začíná slyšet na své jméno a já se tak nemusím marně pokoušet o pískání, protože píšťalka stále někde bloudí.


V tom parnu nejde jinak než vyrazit k vodě. Artík s Jessy se potřebovali zchladit a řeka poblíž je na to ideální. Zatímco Jess ve vodě skoro válela sudy (a to ji jindy opravdu nemusí), tak Artush si jen namočil pacičky a víc se věnoval zeleni na břehu. On nám ten setr asi bude býložravec.


Poslední fotky jsem fotila při Artíkově cestě autem za koupáním. Je opravdu skvostný a tmavne nám každým dnem. 




A úplně nakonec dodávám dvě fotky ze dneška. Byli jsme u babičky, Artík blbnul s Jess, kousal babičce větrník v jahodách, bojoval v maliní s hmyzem a celkově si den užil. Rozhodl se, že se stane zahradníkem. Jak se to projevuje? Nejen, že má sklony k býložravectví, jak jsem zmínila výše. Ale poctivě protrhává rostlinky v záhoncích, aby měly dost místa. Odklízel náčiní ze zahrady a hlavně zaléval. Resp. nechal se zalévat. Lezl pod tekoucí konev a užíval si spršku.


Artík zdraví od bazénu! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat