Stránky

úterý 30. července 2013

Horké dny a řvoucí dětičky

Začnu dneškem. Strávili jsme s Artíkem celé odpoledne venku. Byť jsem na dnešek plánovala hlavně spánek, protože včera byla velká bouřka a moc jsme se nevyspali. Nejdřív náš prcek řádil s Láskou. Jejich hra je čím dál tím víc divočejší. Dneska objevili klacek a vzájemně se za něj vodili. Já měla, jako poslední dobrou často, vybitý telefon, takže záznam nemám. Tak aspoň fotku lásky s Artím - staré několik dní.


Horký víkend jsme trávili u babičky a u tety u bazénu. U babičky dostal Arty na čumák od Jessy, o tom jsem už psala, jen chybělo více fotek.
 

 Já chodím po zdi, heč :)

 Momentka při západu slunce

Nedělní výlet k tetě pro Artushe přinesl spoustu nových věcí a hlavně pachů. Poprvé jsme cítili koně, králíky, husy, krůty a prasátka. Jo a taky želvy - mají tam venkovní výběh a naše štěně tuze lákaly. Dokonce ho teta nechala vykoupat v jejich bazénu. Tak budu doufat, že strejda tenhle blog nečte. Jinak by nás zabil.


 Ten míč vydržel jedno odpoledne u bazénu a doma asi tak jednu a půl minuty. Teď je splasklý - ale aspoň se Artymu lépe nosí.

Jízdy autem jsou jako vždy plné lásky. :)

Málem bych zapomněla na ty řvoucí děti. Poté, co Láska šla domů a my si také dopřáli oddech a oběd, jsme vyrazili na krátkou prochajdu před tím, než zalehnu. Ale k mé smůle i štěstí mě tam odchytla parta předškolních dětí. A co bych pro Artushovu socializaci s malými řvoucími paviány neudělala. Hráli jsme si přes tři hodiny. Ale Arty už je odolný vůči tomu řevu.

PS: Dneska rozkousal kabel od internetu, takže nebýt mého šikovného tatínka, žádný článek by se nekonal. Děkujme mu :)

Žádné komentáře:

Okomentovat