Stránky

sobota 10. srpna 2013

Oblastná výstava Krajné 10.8.2013

Dneska jsme byli na první výstavě. Artík slavil čtvrt roku, a tím pádem se už může zúčastnit výstav na Slovensku. Jeli jsme do Krajného, kde probíhala menší výstava o pohár starosty. Bylo tu asi 200 psů, řekla bych. Tři kruhy. My měli ten prostřední a číslo 88.


Po pravdě, to byl celkem trapas. Ani nevím čí. Zkoušeli jsme to s padesátiprocentními úspěchy, ovšem když si před paní rozhodčí lehl a chtěl drbat bříško a já ho ne a ne zvednout na nožky. Musela jsem se začít smát. Paní se naštěstí smála taky. Prozkoumala mu vleže zoubky a vše co se dalo a pak se milostivý pán nechal zvednout, aby paní mohla posoudit i zbytek.
Zabodovali jsme. Paní Janekové se Artush moc líbil, chválila nás, že to pěkně zvládáme, když máme oba premiéru a nakonec jsme dostali hodnocení VN1, mediali a pozvánku do závěrečného kruhu štěňat. (VN1 znamená velmi nadějný 1 - tedy to nejlepší možné hodnocení.)
Posudek zněl: Krásné mladé zvíře ve výstavní kondici, výborná kostra, krásná hlava, krásné úhlení, výborná horní linie, výborně nasazený a nesený ocas, na jeho věk výborně předvedený.

Samozřejmě jsme se seznámili se spoustou pejsků. Artík s nikým nemá problém.


Závěřečnou štěněcí přehlídku jsme už nevyhráli, protože konkurence byla veliká. A hlavně mi Artík půlku cesty cválal místo klusu. Zrovna tu půlku, kdy se paní rozhodčí dívala :D Ale vystavení se nám pak už povedlo. Takže na to, že máme za sebou první výstavu, máme být na co hrdí :)




Naše setří rodinka: Artík, jeho maminka Donička a šampion Goldík.


Na závěr video. Kdo se dívá dnes, má to ještě v orig. znění, zítra přibudou komentáře a hudba - resp. už tam jsou - jen se nahrávají a ještě dlouho budou...

1 komentář:

  1. Je to veliký úspěch pro vás oba!!! Moc gratuluji!
    A ten taneček Doničky s p. Šedou opravdu nemá chybu, asi k p. Šeedovi budu chodit na kurzy tance. mamka

    OdpovědětVymazat