Stránky

pátek 5. září 2014

Mezinárodní výstava Mladá Boleslav 30. 8. 2014

Další výstava na sebe nenechala dlouho čekat - vrátili jsme se do naší vítězné Boleslavi a tím větší radostí pro nás bylo, že se výstavy s námi zúčastnila i setří sestřička Annie se svou rodinkou. Poznali jsme více spoustu velkých kapacit v setřím světě a máme zase o pár kamarádů víc.
A teď už jak jsme skončili? Artush běžel poprvé v otevřené třídě a hned získal V1 a CAC (kartička na šampiona - dosud sbíral CAJCe). Annie byla dokonce ještě úspěšnější a vybojovala V1, CAJC a BOJ (nej juniora). Ve třídě Artyho předváděla naše úžasná Jitka Svobodová, ale na následující soutěž, kdy šlo o vítěze plemene se nestihla vrátit od ohařů a zastoupila ji na rychlo přivolaná Zuzana Nedavašková - ta od gordonů :D . Bylo vidět, že s Artíkem nejsou tak sehraní, ale zvládli to také skvěle a moc tímto oběma děkuji. Se mnou by tam ten můj setřík vyváděl hotovou estrádu pro obecenstvo.
Aby toho nebylo málo, co činilo tuto výstavu nezapomenutelnou, tak musím ještě dodat, že jsme se tu potkali s kámoškou Lotkou (Alotria Neverending Grace) a její paničkou Darjou (nejlepší veterinářkou, která s námi řeší všechny podezření, co na Artíka mám, a které se naštěstí vždycky vyvrátily). A taky tu byla Květa Kocúrová s angličankou Safinkou a Jethro Morrison - známý jako pes Dominika Haška. Jo a v neposlední řadě jsem málem zapomněla na Zira - dokonalého gordonsetra.
Poslední věc, kterou chci napsat - už vážně poslední - je, že tentokrát jsme měli velké želízko v ohni juniorhandlingovém v podobě Amálky (mladé paničky Artíkovy sestřičky) a Annie. Amálka byla v této soutěži podruhé-potřetí a už se dostala do semifinále. Šlo jim to skvěle a příště už to jistě bude výhra, bylo to bodíček.
Bylo celý den tak nějak pod mrakem, ale to Artíkovi vůbec nevadilo, a vehementně se dožadoval koupání v blízké řece - do závěreček nešel, takže jsme ho nechali. Pak už přišly závěrečné soutěže a jako na potvoru se spustil strašný liják. Tak strašný, že nám odletěl stan, který jsme neměli ukotvený. Takže jsme nevěděli jestli zachraňovat před deštěm věcí, stan nebo sami sebe.
Přikládám nějaké fotky, více jich najdete na facebookovém albu.








 Annie
 Annie
 Safi
 Safi


 Lotka

 Zir
 Amálka s Annie

 Gabča - panička Annie
 Vítek
Odměna pro chovatele - Jaroslav Šeda


Žádné komentáře:

Okomentovat