Stránky

neděle 21. září 2014

Když se sny splní...

Jarda říká, že se nenaučím všechny ty tituly, dokud je Artík sám nevyhraje.
Dneska jsem už od rána koupala a fénovala a česala a vyrazili jsme na vlak za dalším dobrodružstvím. Cesta do Budějovic je dlouhá, ale nebyli bychom to my, kdybychom někdy vyhráli něco blízko. Na místě jsme si to užívali. Nachystali našeho šampiona a v klidu se kochali závěrečnými soutěžemi. Fandili jsme Jitce s maltézáčkem Riem a taky s nádherným bílým pudlem, který nakonec vyhrál nejkrásnějího juniora výstavy.
Klára byla na dnešek vážně vyfiknutá. Udělala si drdol a vzala si super béžové šaty a fialkové sáčko. Seklo jí to a Artík to ocenil tím, že krásně běžel.
Nejkrásnějším psem nedělního dne výstavy se stala majestátní tibetská doga. Šli tak proti sobě dva velcí psi. Rozhodování asi nebylo snadné. Já se tam klepala s foťákem a Jarda radši koukal do země. A pak jsme sborově zařvali, když vyhlásili Artíka vítězem celé výstavy.
To se stane jednou za život, vyhrát na mezinárodní výstavě proti necelým dvěma tisícům psů.
Vyhráli jsme další granulky - takže hlady nepojdeme. A taky úúúžasnou kokardu a obrovský těžký pohár, o který se v autě strhl boj.

A tady už fotečky.
Pojďte si zavzpomínat, když před půl rokem Klára handlovala Artíka na výstavě v Brně a vyfotil je tam spolu Brněnský deník, bylo to chvíli po tom, co se můj brouček nervově zhroutil a nechal se od své handlerky donést až do rukou paničky. Dnes bychom ho už ani jedna nejen neunesly, ale ani to nebylo potřeba.





Žádné komentáře:

Okomentovat