Stránky

pondělí 16. září 2013

Budeme tapetovat

Dneska pršelo. Artík byl celý den doma jenom s mamkou, takže na velké venčení si počkal až na večer. Ale že jsme si jej užili. Venku všude voda a já mohla aspoň pořádně vyzkoušet nové gumáky. Byly super. Štětě dnes překvapivě poslouchalo na slovo. Asi dokáže ocenit, jak moc jsem mu chyběla. Chodil na KE MNĚ hned na poprvé, lehal do mokré trávy na DAUN a snažil se čekat alespoň tak dlouho, jak mu to neposedný čertík v jeho hlavě dovolil.

Doma začal likvidovat tapety. Každý den je urvaná o kousek výš. Nevím, jak ho to odnaučit. Ale zítra už bude volněji, tak se do toho pustím. Nějak pořád ty psí úkoly odkládám, ale zítra kontaktujeme myslivce a i psí kadeřnici. Arty už má tu chocholku vážně přerostlou a je třeba s ní něco dělat. Zvlášť když je za dveřmi další výstava.

Včera jsme skončili dobře, máme VN1 a nic špatného v posudku. Snad se zítra dostanu ke zpracování videa a fotek a k popisu celé výstavy, která se konala v sobotu v Liberci. Na závěr vložím jednu z ukázkových fotek, kde je Arty se svou sestřičkou Annie Mandygold, která má taky úplně super páníky :)

Žádné komentáře:

Okomentovat