Stránky

neděle 20. září 2015

Moravskoslezská národní výstava psů Brno 19.9.2015

Včera úžasná výstava - po dvou měsících jsem měla možnost jet společně s Artíkem na českou výstavu. A po zklamání z Belgie jsem byla nervóznější než jindy.
Ale zaválel, jako skoro pokaždé. Krásně běžel s Jitkou Svobodovou a i přes šampionskou konkurenci si vyběhali BOBa.
Pak si kluka flekatého zamluvila Anetka Nedavašková na handling - a zvládli to nad očekávání - postupovali a postupovali, až skončili druzí!! 

V závěrečných soutěžích to Jarda neviděl moc dobře, ale Artushovi se druhé místo z JH zalíbilo a vyběhal si jej i ve skupině, tentokrát s Kačenkou Navrátilíkovou.

Skvěle se dařilo i Agátce Šoltesové, která skončila v JH 3. a Ivušce Nedavaškové, která postoupila do semifinále a odvedla taky super výkon bez chybičky.

Celou výstavou mě doprovázely sousedky Lucka a Katka - děkuji za jejich společnost a miliardy otázek na všechna plemena, nákup pamlsků s dlouhým vybírám složení a vhodného balíčku.

Vítěznou misi jsme završili u Maca, kde jsme se sešli s partou z Chorvatska, probrali menšinové problémy :D a plánovali BANG!

Vyšlo nám počasí a z výstavy mám velkou radost, počasí bylo na jedničku a Artík s vepřovým uchem, které dostal za BOBa si rochnil blahem. Nemluvě o tuně pamlsků od Jitky, Anetky a Kačenky.

Jo a málem bych zapomněla - už jsme domlouvali nevěstu pro Artíka se Soňou Fabovou - takže možná Artush rozšíří potomstvo Morrisonů :)

Za fotky děkuji Zuzce Nedavaškové z Manon Lescaut.











Žádné komentáře:

Okomentovat